***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! МВР има сигнал за партия, купувала гласове за друга партия. Бивш НС председател вижда коалиция ГЕРБ-ДПС-БСП


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 11 април   

 

„ Имаше сигнали, че една партия купува за друга. Очевиден е стремежът да се вкарат в Народното събрание комфортни патерици “.

Той уточни, че всички партии купуват гласове, само че против две политически сили – ГЕРБ и Движение за права и свободи, са получени най-вече сигнали.

***

„ ГЕРБ е подал ръка към всички политически сили и тя ще бъде поета от най-малко две от обединенията - няма спънка до ГЕРБ да застанат Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, а за какво не и Има Такъв Народ “.

***

***

В един от документите с дата 17 февруари т.г. президентът на Египет е дал указания на висши функционери да издадат разпореждане за " скрито " произвеждане на ракетите, с цел да бъдат „ избегнати проблеми със Запада ".

***

Днес в съда бе утвърдено съглашение сред прокуратурата и отбраната на Михайлов, който се призна за отговорен. Съдът одобри, че избраното наказване не опонира на закона и морала.

Пробацията включва три ограничения, посочи представителят на районната прокуратура Зорница Щърбева.

***

Според някогашния министър на защитата Тодор Тагарев страната ни не е предложила безплатна помощ на Украйна. 

Като предлагането за изпращането на изтребителите е в резултат на решението на Народното събрание да предоставим военна помощ на Киев. 

То обаче е с условия, които са и повода помощта да бъде отхвърлена от Съединени американски щати.

***

***

Италианската брегова защита организира две огромни интервенции за избавяне на близо 1200 мигранти от препълнени лодки край крайбрежията на Сицилия, оповестява БиБиСи.

Около 800 души пътуват на една от рибарските лодки, на друга по този начин лодка пък имало още 400 мигранти. Бреговата защита на страната към този момент е избавила към 2000 души в други интервенции от петък насам.

***

Документите, за някои от които публични лица настояват, че може да са били изменени - се появиха за първи път в онлайн платформи като Twitter, 4chan и Telegram, както и в сървъра Discord за видеоиграта Minecraft. От Белия дом оповестиха, че президентът Джо Байдън е бил осведомен за първи път за приключването на информация предходната седмица.

***

Русия стартира широкомащабни военни маневри в свои териториални води в Арктика, съобщи ДПА. В ученията вземат участие 1800 военнослужещи, над дузина кораби и 40 самолета и хеликоптера.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР